Onze acts
Menukaart

Lucifer's Party

In onze vuuract kan je een breed spectrum van circusdisciplines verwachten gemengd met vuurkunsten. Acrobatie, jonglerie en evenwichtstechnieken zijn niet nieuw voor ons. Op een speelse manier maken we connectie met het publiek. Lucifer's party gaat niet alleen om een toffe belevenis met een doosje lucifers, het gaat om het vinden van de dunne lijn tussen nieuwe bewegingsmogelijkheden en het riskante aspect van vuur.

Tired of Balls

''Tired of balls'', een voorstelling waarin humor en circustechnieken worden verwerkt aan de hand van autobanden.

Roger en Marcel zijn 2 garagisten en gefascineerd door banden. Roger is een harde werker en Marcel maakt graag plezier. Marcel is niet de slimste en Roger niet de gemakkelijkste collega. Samen rollen Roger en Marcel er zich steeds wel door, want Marcel heeft het altijd goed voor en Roger weet heel goed wat hij wil.

Door hun grote passie voor autobanden durven ze wel eens vergeten dat ze aan het werk zijn. Banden vliegen in de lucht, rollen in het rond en worden gemanipuleerd. Roger en Marcel vinden op spectaculaire en creatieve wijze 'de autoband' opnieuw uit. Lachende gezichten verzekerd!

Shake That Body

Shake that body is een humoristische Cyr wheel act.

Wanneer Marcel, een expressieve en grappige mekanieker zijn klein bandje vervangt door een groot Cyr wheel neemt de muziek de controle over. Marcel laat zich overtuigen door het publiek om helemaal los te gaan op de funky beats. Met zijn acrobatische draaibewegingen in zijn Cyr wheel, bezorgt hij het publiek grote ogen, klappende handen en een lach op het gezicht!

Voor meer info vraag naar onze technische fiches via